Nina: “Alder, størrelse og form er ingen begrensning så lenge du er villig til å virkelig jobbe!”

Jeg fikk vite om Strength and Conditioning via en venn. Etter en prøveuke meldte jeg meg inn siden senteret var akkurat det jeg så etter. Ikke et se og bli sett sted, men et sted der fokuset er hard og rett trening og der en ikke prøver å legge skjul på at dersom du ønsker reslutater må du jobbe for dem.

De første ukene var harde. Kroppen verket etter treningsøktene, og gansperret ga seg ikke før neste treningsøkt. Det var dager der jeg følte meg overkjørt av et tog og tanken på å gå tilbake for mer var ikke fristende. Men etter en månedstid kunne jeg allerede begynne å se resultater. Jeg har trent styrke ved ulike treningsenter i over ti år og med ulike trenere, men aldri har jeg opplevd resultater som her. Kroppen begynte å bli vandt med de harde øktene og gansperret ga seg raskere. Jeg gledet meg til timene og ingenting var mer motiverende enn å kunne putte på mer vekt, klare en armheving til å ikke minst det å kunne se muskler komme til syne.

Etter kun fire måneder var resultatene meget synlige å venner og kollegaer kommenterte til stadighet hvor trent jeg så ut. En venninne fikk mannen til å måle muskler med meg for hun mente at jeg snart hadde større muskler enn han:) Jeg følte meg sterk og for første gang i mitt liv så jeg starten på en sic pack!!Jeg gledet meg til timene og trente på egenhånd i tillegg mellom timene. Det beste er at utvikingen ikke stopper opp så lenge en er flink til å møte til timene og ikke er redd for å tyne seg selv. Å si at det trening ved Strenght and Conditioning er en lett måte å komme i form på, er en løgn. Men å si at dersom du har viljen i deg og tåler svette og hardt arbeid så vil du komme i form, er fakta! Dessuten er den en fantastisk gjeng med mennesker som trener der. Jeg har aldri opplevd en plass med folk som gir så mye oppmuntring og ros. Det er også en veldig avslappet holdning i forhold til hvordan folk ser ut for alle respekterer at uannsett hvordan du ser ut nå er du der fordi du ønsker en endring og er villig til å arbeide for den.

Og ikke minst er Trevor en super trener som legger til rette treningen for deg og tar hensyn til eventuelle skader. Han ser potensialet ditt og vet når du trenger å bli pushet og gjør det så bra at du til tider bare vil slå han rett ned..

Det er ingen tvil om at Strenght and Conditioning ikke er for alle. Du må ha vilje, pågangsmot og du må tåle at det til tider rett og slett er ufattelig hardt!Opptil flere ganger har jeg ligget på gulvet og kun kunnet fokusere på å ikke kaste opp..Men har du viljen i deg anbefaler jeg på det sterkeste å bli medlem, du kommer ikke til å bli skuffet!!Alder, størrelse og form er ingen begrensning så lenge du er villig til å virkelig jobbe!

Det har vært et supert treningsår! Jeg har gått ned 5 kilo, og da må en også ta med i beregningen at muskler veier mer enn fett. Jeg har gått ned minst en buksestørrelse og har generelt strammet opp kroppen betraktelig, nå gleder jeg meg til sommeren :)Jeg har synlige muskler i både armer og ben og ikke minst magemuskler, jippiiii!Jeg kan ta armhevinger for første gang i mitt liv og løfter mer enn jeg veier.

Så for å oppsummere; TUSEN TAKK Trevor!