Karianne lost 7kg and got a hell of a lot stronger in two months (I Norsk)

ANBEFALING! 

Hei!

Jeg heter Karianne Uenes, er 20 år og er bosatt i Sandnes. Tidligere trente jeg aktivt fotball og egentrening på Sats, men ettersom jobb og skole ble satt mer i fokus dabbet treningen av. Jeg gikk litt opp og ned i vekt, og nådde så et punkt hvor dette ikke var greit lenger. Nå måtte jeg ta tak! Tidligere hadde jeg hørt om Strength and Conditioning fra kompiser, og sett deres vannvittige progresjon. Jeg tenkte at om de klarte det, så skulle pokker meg jeg også klare det!

Jeg husker enda hvor enormt sår jeg var i kroppen etter første treningsøkt, og hvor svimmel jeg ble under selve økta, men samtidig hvor enormt GODT det var! Jeg ble møtt av varme smil av folket på gymmet og et rungende ”HELLO!!” fra Trevor. Følte meg rett og slett godt tatt i mot, noe jeg setter stor pris på! Under første økt ble jeg satt på en slags testrunde, slik at Trevor skulle se an formen min. Her la han raskt merke til min svake ryggmuskulatur, noe jeg var klar over og veldig glad for at ble tatt hånd om fra dag en! Øvelsene var harde kontra ”pumpinga” jeg var vandt med fra tidligere, og jeg fikk raskt inntrykk av at dette var solide greier. Trevors tålmodighet og gode forklaringer av øvelsene ga virkelig mersmak, – jeg var bitt av S&C basillen!

Mitt første mål var å legge om kostholdet. Jeg startet naturligvis med å kutte ut brus og søtsaker samtidig som jeg tenkte meg om to ganger før jeg stappa ting i munnen. Husker enda at jeg tenkte ”Hva hadde Trevor sagt nå?”, når jeg tok meg ett glass brus eller en liten sjokolade. Alt sukkeret og den fettholdige maten jeg tidligere spiste, gjorde meg på ingen måte godt! Etter to måneder med trening tre ganger i uken og et mer balansert kosthold gikk jeg ned 7 kg! Tenk på det neste gang du sitter og flesker deg til med Cola og sørlandschips! Kostholdet har altså mye å si om du vil få noe ut av treningen, trust me!

Videre begynte jeg å sette mer konkrete mål om x antall kg i knebøy, benk osv. Med et konkurranseinstinkt på størrelse med Hitlers jødehat, gir jeg ikke opp før målene er nådd. Og vet du hva? Det er vannvittig deilig og kjekt når du når målene dine! Ikke bare får du en vill mestringsfølelse, men også ros fra de andre på S&C! Miljøet er helt fantastisk, hvor alle motiverer hverandre. Her finnes det ikke kroppspress, og heller ikke barbiedukker ferdigsminket og klar til trening for å imponere gutta.

Helt fra starten av har jeg hatt en enorm respekt for Trevor som person og trener. Han har gitt meg en grundig forklaring på de ulike øvelsene og vært tålmodig samtidig som han pusher på. Det er så godt å ha noen ved din side som har troen på at du klarer enda en rep., og kanskje to! All ære til denne mannen som har lagt sin elsk på trening, og viderefører sin kunnskap til oss! Han er positiv og engasjert i arbeidet sitt, og legger alt til rette for at du skal nå dine personlige mål. Trevor er et bevis på at man kan være amerikansk OG veltrent, hehe! :- )

Frem til nå har jeg lært mye om de forskjellige grunnleggende øvelsene, noe jeg setter stor pris på da jeg hadde lite kunnskap om dette fra før av. Jeg har nådd personlige mål, er konstant motivert og spent på videre progresjon og jeg er stolt av mine prestasjoner så langt. Det går ikke en eneste dag uten at jeg snakker om noe treningsrelatert til mine nærmeste, enten det er egen progresjon, en ny øvelse eller anbefalinger. Er det noe jeg kan snakke varmt om og anbefale sterkt, så er det Strength & Conditioning med Trevor i spissen. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble medlem, og det å se at treningen har blitt en del av hverdagen fremfor et ork, er utrolig deilig! Det har vært tungt, men det har aldri vært en tanke å gi opp! Denne treningen er ingen dans på roser, men hadde man fått sixpack av å danse på roser hadde vel ingen vært å sett på treningssentre? Vil du sikre deg ei god helse, ville jeg sjekket ut treningsmulighetene på Strength & Conditioning NÅ!

TUSEN TAKK TREVOR!!! –For et bedre liv både psykisk og fysisk!

ned 7kg

ned 7kg