Mayliz lost 7kg in 3 months and completely transformed how she looks

Hei! Jeg heter Mayliz Eide, er snart 22 år og kommer fra Ålgård. Har gjennom hele barndommen og ungdomsårene vært aktiv i sport, alt fra karate til svømming, fotball og håndball etc. Jeg har alltid likt å være i aktivitet, men da jeg var 14-15 år kom beskjeden om kyssesyken og ikke lenge etterpå beinhinnebetennelse. Jeg måtte legge håndballtreninga på hyllen over lang tid, noe som gjorde at den dagen jeg skulle begynne igjen, ble akkurat som å begynne all treninga på nytt. Dette dabbet bare mer og mer av. Har trent på treningsstudioer litt av og på i årene etterpå, men aldri komt i mål slik jeg ønsket og fordi jeg ikke følte meg komfortabel der.

Jeg hørte om Strenght & Conditioning gjennom ei venninne, som jeg hadde sett før og etter bilde av. Jeg ble nesten lamslått av forvandlingen, og ble veldig gira på å prøve selv. Etter en samtale med Trevor, som jeg med en gang merket var en kjempe kar som kunne mye om trening, fikk jeg da komme til en uke gratis trening. Dette angrer jeg ikke et sekund på.

Mayliz before and after

Første dagen og treninga kom, jeg ble så godt tatt imot av både Trevor og alle de fantastiske menneskene på S&C, at jeg med en gang visste at dette var plassen for meg. Det var en utrolig tung time, men allerede da så Trevor mine svake punkter og gjorde det beste han kunne for å tilrettelegge treningen for meg. Også med tanke på beinhinnebetennelsen som jeg enda sliter med den dag i dag. Jeg ble fort kjent med de andre som trener her, og det miljøet vi har er ikke til å sette ord på. En helt fantastisk gjeng som alle sammen hjelper og støtter hverandre, der jeg også ble fortalt fra første dag «ikke vær redd, alle har vært her. Alle må begynne en plass.»

Bare etter noen få uker kunne jeg kjenne på hele kroppen at ting begynte å skje, jeg ble mer positiv, fikk mer energi og det kriblet i fingrene til hver eneste trening. Noe som egentlig ikke skulle gått an med min negative holdning til trening før, men mirakler kan skje!  Og faktisk kunne komme på trening uten å føle du må sminke deg og være flott, slik det nå til dags er på treningssentre, er ganske befriende. Det er ingen som dømmer deg og det er rett og slett bare positiv stemning blant folk hele tiden. Nå elsker jeg å trene, se framskritt og lære nye ting. Det er hard trening, men som sagt du lærer nye ting og teknikker hver eneste gang. At du alltid får hjelp og blir fortalt og vist på en god og fin måte når du gjør noe feil, er helt utrolig herlig, pushet og heiet på så du klarer mer enn du noen gang skulle trodd du klarte. Trevor er alltid i ryggen på deg.

Å endre matvanene var også en kamp, men etter at vi var mange som var sammen om dette på trening, gjorde ting enda lettere. Etter cirka 3 måneder med trening 3 ganger i uken og bedre kosthold gikk jeg ned 7 kg, og fortsetter progresjonen som bare det. Livet har blitt så mye lettere med tanke på treninga, og jeg får så enormt med motivasjon av å se før og etter bilde av meg selv. Det går ikke en eneste dag der jeg ikke tenker på trening, og målene mine som jeg stadig vil forbedre.

Tålmodigheten, erfaringen og kunnskapen til Trevor er bare helt SYK, han kan alt fra tå til topp, og jeg kunne ikke takket ham nok for at han har hjulpet meg med å komme i form og ikke minst gå fra å hate trening til å elske det! Er det en plass jeg vil anbefale på det sterkeste, er det Strenght & Conditioning. Hiv deg ut i det, aldri gi opp drømmene og målene dine. Ha troen på deg selv! All respekt til Trevor som legger sin sjel i treninga for å hjelpe andre, S&C er blitt mitt andre hjem som jeg aldri vil forlate.

 

Du har gjort livet mitt lettere på veldig mange måter. TUSEN TAKK, Trevor!!